Salveaza ostatecul

In jos

Salveaza ostatecul

Mesaj  Stef la data de Dum Mar 30, 2008 11:53 pm

Echipe
Se formeaza 2 echipe: Teroristii si Antitero.
De asemenea se aleg cativa ostateci: 1 ostatec la 3 teroristi (se rotunjeste prin adaugire. e.g. daca avem 8 teroristi, vor fi 3 ostateci).
Echipa antitero va fi mai numeroasa cu minim numarul de ostateci si maxim dublul numarului de ostateci decat cea de teroristi (e.g. daca avem 7 teroristi, vom avea 3 ostateci, deci 7+3 = 10 antitero). Arbitrul va decide impartirea jucatorilor daca numarul nu e exact.

Setari arme
Viata teroristi si antitero: 100
Viata ostatecii: 150
Rana Uzi: 10
Rana Sniper: 30
Rana arma ostatec: 0 (inofensiv).
Durata joc: 15 minute
Frendly fire: Da (daca impusti un coechipier nu-i va lua viata), pentru a evita ca teroristii sa impuste ostatecii.

Descriere joc
Teroristii pornesc primii si se pozitioneaza intr-o locatie (in general in interiorul unei cladiri, dar nu e obligatoriu). Echipa antitero, va astepta 2 minute ca teroristii sa isi ocupe locatia, dupa care pornesc atacul.
Scopul misiunii este ca antitero sa elimine teroristii fara sa omoare nici un ostatec. Teroristii vor castiga daca dupa terminarea timpului de joc va mai fi macar un terorist in viata, sau daca un ostatec este omorat de antitero.

Teroristii au voie sa pozitioneze ostatecii in asa fel incat sa castige avantaj - ca scut, in fata geamurilor sau usilor de acces de unde trag etc. Ostatecii trebuie sa faca exact ce le spun teroristii sa faca. Nu au voie sa fuga.

La fiecare 3 teroristi eliminati, va fi eliberat un ostatec - al treilea terorist eliminat va alege unul imediat si va iesi cu el catre baza cat de repede posibil.

_________________
N-ai sa stii ce te-a lovit Wink
avatar
Stef
maistru militar cl V
maistru militar cl V

Numarul mesajelor : 201
Varsta : 39
Data de inscriere : 15/03/2008

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum